Diverse
Aparat manual pentru frigarui
Aparatul pentru frigarui are aspectul unei cutii dreptunghiulare din inox cu dimensiunile exterioare de 300x210xH210 mm. Acest aparat permite obtinerea simultana a 54 de frigarui cu margini perfect drepte,taiate la 90 grade.
Dispozitiv manual de injectat saramura cu un ac
Dispozitiv manual de injectat saramura cu un ac - are aspectul unei pompe de mana si se foloseste in macelarii,carmangerii si restaurante pentru fragezirea si aromatizarea carnii prin injectarea unei solutii de apa,sare,arome si extracte de condimente. Aceasta solutie se prepara separat intr-un recipient de unde este trasa printr-un furtun catre pompa de injectare. Carnea astfel preparata este mai frageda, are gust si aroma mai puternica,este suculenta si mai usor de mestecat de catre consumatori. Este cel mai simplu si ieftin dispozitiv de injectare.
Tenderizator electric (masina de fragezit carne) VICTOR 220V
Tenderizatorul electric VICTOR este o masina pentru fragezirea rapida a feliilor de carne fara os de genul cotlet,snitel,biftec sau a carnii marinate.Este realizata din otel inox fiind compusa din 2 parti detasabile: o parte contine motorul in carcasa de inox (acesta poate fi folosit si pentru a antrena un grup separat de tocat carne, devenind astfel o masina de tocat) iar cealalta parte contine 2 cilindri cu 888 lame inox (2 role cu cate 444 lame inox) ce taie fibra de carne la trecerea feliei de carne printre cei doi cilindri.Avantajele utilizarii acestei masini sunt: proce
Tenderizator manual pentru fragezit carne
Tenderizator manual cu 512 lame pentru fragezit carne. Se utilizeaza in macelarii sau fabrici de procesat carne. Blocul cu lame incizoare contine 512 lame dispuse pe randuri paralele. Blocul cu ace coboara prin actionarea unei manete pana la penetrarea carnii in profunzime, taind astfel fibra musculara. Carnea astfel procesata reduce perioada de preparare termica, carnea devenin mai frageda la masticare.
Tenderizator manual cu manivela
Tenderizator manual cu manivela - este varianta economica a modelului de tenderizator electric VICTOR. Cei doi tamburi cu cate 444 lame pe fiecare sunt actionati prin rotatia unei manivele, ca la masina de tocat clasica. Aparatul de fragezit carne este mobil si nu necesita alimentare la curent. Se foloseste in macelarii si carmangerii, restaurante si cantine pentru fragezirea carnii ce urmeaza a fi procesata sau preparata termic.
Tenderizator electric semi-automat SCHARFEN - model TENDER HIT
Tenderizator electric semi-automat SCHARFEN - model TENDER HIT - este utilizat in macelarii, cantine, restaurante etc. pentru fragezirea carnii. Modelul de tenderizator TENDER HIT este produs in Germania si ofera mari avantaje in fragezirea carnii (de porc, vita, oaie etc.) cu grosime de pana la 14 cm, in bucati mai mici sau intr-o singura bucata mare, pentru orice lungime sau latime. Blocul cu 527 ace mici plate (240x100mm) patrunde in carne fara a dauna sau schimba aspectul acesteia.
Cuter TALSA K50 pentru pasta fina - capacitate 50 litri
Cuterul Talsa K50 are capacitatea cuvei de 50 litri ( intre 7 - 37 kg). Se foloseste pentru emulsionarea si obtinerea pastei fine folosite pentru prospaturi: parizer, cremwursti, polonezi. Este construit in intregime din otel inox si are doua motoare cu protectie la incalzire - unul pentru actionarea cutitelor si altul pentru actionarea cuvei. Se poate folosi cu 6 sau 3 cutite de cea mai buna calitate ce se pot roti cu 1800/3600 rotatii pe minut. Viteza liniara a cutitelor este de 34/68 metri/sec.
Cutere profesionale Talsa K80 - K120
Cuterele Talsa K80 si K120 sunt cele mai mari si performante cutere produse de Talsabell - Spania. Sunt construite in intregime din otel inox solid avand capacitati ale cuvei de 80 litri (15 - 60 kg) respectiv 120 litri (20 - 90 kg).
Cutere Talsa K15 - K30 de mica capacitate, pentru carmangerii
Pentru micii producatori care doresc sa aiba in sortimentul de produse parizere sau cremwursti, recomandam cuterele de mica capacitate Talsa cu volum al cuvei de 15 litri (4 - 12 kg) sau 30 litri (5 - 22 kg). Sunt construite din inox, au un motor puternic cu 2 viteze si protectie termica, cap cu 3 cutite de taiere detasabile, capac din plastic anti-zgomot, termometru digital etc. Cuterul K15 este un model de banc pe cand celalalt model este de pardoseala. Viteza de rotatie a cutitelor este de 1420 sau 2840 rot./min.
Bazine de fierbere Talsa RGA / REA pentru preparate din carne fierte
Bazinele de fierbere TALSA sunt oferite intr-o gama diversa de capacitati (165 - 250 - 335 - 505 - 725 litri), cu alimentare electrica sau pe gaz. Sunt bazine la cel mai bun raport calitate / pret pe care le recomandam atat marilor producatori de preparate din carne cat si micilor producatori (inclusiv carmangerii). Ofera oricarui producator posibilitatea de a procesa o gama diversa de produse: sunci, salamuri, carnati, slanina, specialitati (muschi, pastrama, oase cu carne etc.). Controlul temperaturii si a timpului de fierbere se face automat.
Produse Recomandate
Vizitati noile site-uri Tehno Food
Ultimele Articole
Carti Recomandate
Tehno Food Newsletter
Stai la curent cu toate noutatile si ofertele noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul TEHNO FOOD!