Masina de tocat carne FELSINEA TCQ 32 - 650 kg/h

Masina de tocat carne FELSINEA TCQ 32 - 650 kg/h
Masina de tocat carne FELSINEA TCQ 32 este o masina robusta fabricata in totalitate din otel inox AISI 304.
Caracteristici:
Motor puternic IP55 autoventilat pentru utilizare continua. Reductor in baie de ulei cu angrenaje rectificate. Reductor cu dublu sistem de protectie la lichid. Fixarea grupului de tocare se face cu maner de interblocare. Masina nu functioneaza daca manerul nu este in pozitia inchis. Grup de tocare complet din otel inox, de inalta productivitate. Gat de alimentare cu sectiune patrata pentru alimentare usoara si rapida cu bucati de carne. Tava de alimentare demontabila cu senzor de blocare. Comanda 24 Volti IP54 cu inversare de sens.

Masinile TCQ se pot realiza si in varianta TCQ 22 ICE respectiv TCQ 32 ICE, cu racire standard pe gatul de alimentare si capul de taiere. Optional in varianta TOP se poate face racire si pe suprafata tavii de alimentare, astfel incat carnea este tot timpul procesata la temperatura de refrigerare, cu implicatii pozitive asupra prospetimii si termenului de pastrare in vitrinele frigorifice. Racirea se face cu o centrala de racire de 150 watt cu gaz R134.

Cod Produs: 
FELSINEA TCQ 32
Material: 
INOX AISI 304
Putere: 
2205 Watti / 3 HP
Alimentare: 
220V / 380V
Productie orara: 
650 Kg
Sita standard: 
6 mm
Greutate: 
50 Kg
Dotari optionale: 
Cap UNGER sau semi-UNGER ; Comanda inox IP67 ; Capac plexiglas peste tava alimentare cu carne ; Protectie interlock pentru site cu diametrul gaurilor mai mari de 8 mm ; Dispozitiv de formare hamburgheri ;
©Copyright TEHNO FOOD 2019