INDAGRA FOOD 2013 - Targ international pentru industria alimentara – BUCURESTI

INDAGRA FOOD 2013 - Targ international pentru industria alimentara – BUCURESTI

INDAGRA FOOD 2013 - Targ recomandat de Tehno Food Com Serv srl - furnizor de echipamente de lucru si protectie, cutite si masate profesionale, consumabile si accesorii, masini si utilaje pentru industria procesarii carnii.

INDAGRA FOOD 2013 se va desfasura in Complexul Expozitional Romexpo, Targul International Bucuresti in perioada 30 Octombrie - 3 Noiembrie 2013.

In paralel cu acest eveniment se vor organiza in aceeasi perioada si in aceeasi locatie targurile: INDAGRA 2013 - Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii horticulturii, viticulturii si zootehniei, ALL PACK 2013 - Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice si EXPO DRINK & WINE 2013 -  Targ de vinuri si bauturi alcoolice si non-alcoolice.

INDAGRA FOOD 2013 - Evenimentul dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare si producatorilor de produse alimentare ofera expozantilor posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, de a patrunde pe noi piete de desfacere, de a-si lansa si promova produsele si tehnologiile, de a realiza demonstratii practice si de a participa la seminarii, conferinte si mese rotunde.

Tematica INDAGRA FOOD 2013 cuprinde:

• Alimente • Bauturi • Tehnologie de procesare alimente 
• Igiena, Siguranta alimentara, Transport, logistica, depozitare • Echipamente si utilaje noi si uzate

www.indagra-food.ro

 

Perioada: 
30 Octombrie - 03 Noiembrie 2013
©Copyright TEHNO FOOD 2024