Cutite speciale
Cutit pentru ales pulpa Giesser 675
Cutit Giesser pentru ales pulpa porc - poate fi pentru mana dreapta (675R) sau pentru mana stanga (675L).
Cutit degustari Giesser 7984c
Cutit briceag Giesser cu clips buzunar si furculita, complet metalic. Se utilizeaza pentru degustari in fabricile de preparate din carne sau poate fi folosit in iesirile la gratar, pescuit, vanatoare etc. Se preteaza pentru personalizare prin gravare daca sunt oferite cadou. Lama cutitului are 11 cm.
Cutit degustari Giesser 7981c
Cutit briceag Giesser pentru degustari, cu clips buzunar si furculita. Corpul briceagului este acoperit cu un plastic sidefat, avand un aspect elegant ce-l face potrivit pentru oferirea ca si cadou. Are un tais excelent ce permite o feliere precisa si usoara a preparatelor din carne. Se poate personaliza prin tampografie, pentru cantitati relativ mari (peste 20 bucati).
Cutit dezosat bacon Giesser 6608
Cutit Giesser pentru dezosat bacon, cu maner la 90° - este un cutit special ce usureaza munca macelarilor. Astfel, lama cu tais este trecuta pe sub coasta si prin simpla tragere pe lungimea coastei carnea este desprinsa de pe os, acesta ramanand curat. Efortul si timpul pentru dezosare in acest mod este mult redus, marind astfel productivitatea. In functie de marimea coastelor (si a tipului de animal procesat) lamele pot avea latimi de 14 - 16 - 18 - 20 - 22 mm si se pot folosi pe acelasi maner prin simpla inlocuire (se prind cu suruburi).
Cutit Giesser pentru scos coaste (dezosat coaste)
Cutit Giesser pentru scos coaste - este asemanator cu modelul Giesser 6608 dar manerul este pozitionat diferit, solicitand muschi diferiti la miscarea de tragere. Se foloseste cu lame de latimi de 14 - 16 - 18 - 20 - 22 mm. Lamele de rezerva se livreaza separat la set de 5 bucati.
Lame de schimb pentru cutit dezosat coaste
Lame de schimb pentru cutite dezosat coaste (bacon) - se livreaza la set de cate 5 bucati si pot avea latimi de 14 - 16 - 18 - 20 - 22 mm. Schimbarea lamelor se face foarte usor atunci cand acestea se rup, nu mai taie corespunzator, s-au tocit si nu mai pot fi ascutite/folosite. Este indicat ca lama sa fie aleasa la latime in functie de marimea coastelor respectiv animalul de dezosat. Cu cat lama este mai fixa pe os, cu atat ramane mai putina carne pe os (dintr-o singura tragere).
Cutit pentru crestat carne Giesser 6680-3
Cutit Giesser cu 3 lame paralele pentru crestat carnea la suprafata. Se foloseste in carmangerii, restaurante, macelarii pentru a cresta carnea - in acest fel aspectul in vitrina este deosebit iar la procesarea in cuptor sau la prajire se obtine o crusta cu dungi paralele si uniforme. Se foloseste deasemenea pentru taierea soriciului de porc in fasii uniforme. Atunci cand se uzeaza, lamele se pot schimba (set de 10 buc.).
Cutit Giesser pentru franjurat sorici
Cutit Giesser cu 9 lame paralele - poate fi utilizat pentru franjurat sorici, feliat carne in bucatele mici, crestat carnea la suprafata. Se foloseste in bucatarii, restaurante, carmangerii, macelarii, fabrici de procesare a carnii etc.
Lame de schimb pentru cutit franjurat sorici
Lame de schimb pentru cutit de franjurat sorici Giesser 6685. Se livreaza la seturi de 5 bucati/set.
Produse Recomandate
Vizitati noile site-uri Tehno Food
Ultimele Articole
Carti Recomandate
Tehno Food Newsletter
Stai la curent cu toate noutatile si ofertele noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul TEHNO FOOD!