Cutite profesionale

Cutit Victorinox 57203 pentru ales

Cutit Victorinox 57203 pentru ales

Cutit Victorinox 57203 cu lama de 20 cm. Este un cutit folosit la alesul carnii, cu lama curbata spre varf dar mai lata decat un cutit de dezosat clasic.Cutitul are maner Fibrox antialunecare si care se poate steriliza la 120 grade.

Cod Produs: 
57203

Cutit Victorinox 56603 cu lama curba rigida

Cutit Victorinox 56603 cu lama curba rigida

Cutit pentru dezosat Victorinox 56603 cu lama curba rigida - poate fi furnizat cu lungimi ale lamei de 12 sau 15 cm. Este foarte utilizat si apreciat de macelari in abatoare, sectii de transare a carnii, fabrici de preparate din carne, carmangerii, magazine specializate dar si de catre utilizatorii casnici. Cutit recomandat de Tehno Food.

Cod Produs: 
56603

Cutit Victorinox 56613 pentru dezosat - lama flexibila

Cutit Victorinox 56613 pentru dezosat - lama flexibila

Cutit Victorinox 56613 - este un cutit pentru dezosat cu lama curba flexibila. Lungimea lamei este de 12 sau 15 cm. Se foloseste pentru dezosatul carnii de pasare, vita, porc etc. Calitatea elvetiana a otelului folosit pentru lama permite o ascutire usoara si rapida, pe masat sau masina de ascutit cutite. Cutitele Victorinox pentru dezosat cu lama curba se fabrica doar in varianta cu lama rigida sau flexibila. 

Cod Produs: 
56613

Cutit Victorinox 56503 - lama 15 cm

Cutit Victorinox 56503 - lama 15 cm

Cutit Victorinox 56503/15 pentru dezosat. Este un cutit cu lama curbata cu lungime de 15 cm. Este folosit pentru dezosat si la portionarea cotletelor de porc. Cutitele Victorinox sunt recunoscute in intreaga lume pentru calitatea elvetiana.

Cod Produs: 
56503

Cutit Victorinox 55503 pentru dezosat - lama dreapta

Cutit Victorinox 55503 pentru dezosat - lama dreapta

Cutit Victorinox 55503 pentru dezosat si feliat. Este un cutit ce nu trebuie sa lipseasca din trusa macelarului, bucatarului sau din orice gospodarie. Practic, este un cutit ce poate fi folosit la taierea oricarui produs alimentar: carne, preparate din carne, legume, fructe, paine etc. Se poate furniza cu lungimi ale lamei de 18 - 20 - 22 - 25 cm. Culoarea standard a manerului este albastra dar la comanda se poate furniza si cu maner de culoare galben, verde, rosie (valabil pentru o comanda de peste 12 bucati). Recomandat de Tehno Food.

Cod Produs: 
55503

Cutit Victorinox 55603 pentru injunghiat si spintecat

Cutit Victorinox 55603 pentru injunghiat si spintecat

Cutit Victorinox 55603 pentru injunghiat si spintecat, cu lama dreapta si varf ascutit. Este folosit in special in abatoare pentru injunghiatul animalelor si pentru spintecarea carcaselor. Se livreaza cu lungimi ale lamei de 12 - 14 - 16 - 18 - 20 cm.

Cod Produs: 
55603

Cutit pentru dezosat Victorinox 56003 cu lama dreapta

Cutit pentru dezosat Victorinox 56003 cu lama dreapta

Cutit Victorinox 56003 pentru dezosat - lama dreapta rigida. Se produce cu lungime a lamei de 12 sau 15 cm. Se poate utiliza si la alte operatiuni decat dezosatul carnii: feliat alimente, taiat legume si fructe etc. Pentru comenzi mai mari si multiplu de 6 bucati se poate livra si cu maner de culoare albastra sau galbena. 

Cod Produs: 
56003

Cutit dezosat Victorinox 56103 cu lama dreapta ingusta

Cutit dezosat Victorinox 56103 cu lama dreapta ingusta

Cutit Victorinox 56103 pentru dezosat - lama dreapta ingusta. Lungimea lamei poate fi de 12 sau 15 cm. Cutitele se livreaza la cutii de 6 bucati, pe baza de comanda ferma. Au maner de culoare neagra, dintr-un material antialunecare.

Cod Produs: 
56103

Cutit Victorinox 55203 - pentru macelari

Cutit Victorinox 55203 - pentru macelari

Cutitele VICTORINOX 55203 pentru macelari - sunt cutite cu lama lata, dreapta, cu lungime de 16 - 18 - 20 - 23 - 26 - 28 - 31 - 36 cm. Este folosit de macelari la alesul, feliatul si transatul carnii.Se utilizeaza deasemenea in magazine de preparate din carne, carmangerii, macelarii dar si in gospodariile casnice. Latimea mare a lamei permite ascutiri repetate si deci o durata de utilizare mai mare. 

Cod Produs: 
55203

Cutit pentru jupuit Victorinox 57703

Cutit pentru jupuit Victorinox 57703

Cutit Victorinox 57703 pentru jupuit - este folosit in abatoare pentru jupuitul pielii animalelor abatorizate: oaie, porc, vita, iepure. Manerul Fibrox permite sterilizarea cutitelor pana la 150 grade. Firma Tehno Food comercializeaza si sterilizatoare inox cu apa calda si rezistenta electrica pentru 9 - 15 cutite. Cutitul Victorinox 57703 poate fi livrat cu 2 lungimi ale lamei: 15 si 18 cm.

Cod Produs: 
57703
©Copyright TEHNO FOOD 2024