Carti recomandate

Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară

Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară
Autori: 
Constantin Banu (coordonator)
Nr. pagini: 
880
Pret: 
76.3 RON (include TVA)

Ambalaje ecologice pentru produse alimentare

Ambalaje ecologice pentru produse alimentare
Autori: 
Radu Setnescu, Tanţa Setnescu, Silviu Jipa
Nr. pagini: 
200
Pret: 
15 RON (include TVA)

Tratat de industrie alimentară. Tehnologii alimentare

Tratat de industrie alimentară. Tehnologii alimentare
Autori: 
Constantin Banu (coordonator)
Nr. pagini: 
1152
Pret: 
76.3 RON (include TVA)

Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară

Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară
Autori: 
Constantin Banu, Elena Bărăscu, Alexandru Stoica, Anca Nicolau
Nr. pagini: 
728
Pret: 
46.87 RON (include TVA)

Alimentaţie pentru sănătate

Alimentaţie pentru sănătate
Autori: 
Constantin Banu (coordonator), Violeta Nour, Alexandru Stoica, Elena
Nr. pagini: 
320
Pret: 
32.7 RON (include TVA)

Marketing agroalimentar

Marketing agroalimentar
Autori: 
Mihai Diaconescu
Nr. pagini: 
184
Pret: 
20 RON (include TVA)

Merceologie alimentară. Calitate şi siguranţă

Merceologie alimentară. Calitate şi siguranţă
Autori: 
Ion Diaconescu, Dorina Ardelean, Mirela Diaconescu
Nr. pagini: 
320
Pret: 
30 RON (include TVA)

Merceologie alimentară. Metode şi tehnici de determinare a calităţii

Merceologie alimentară. Metode şi tehnici de determinare a calităţii
Autori: 
Neicu Bologa, Georgeta Bărbulescu, Alexandru Burda
Nr. pagini: 
162
Pret: 
21.5 RON (include TVA)

Utilaj tehnologic în industria alimentară Vol.I

Utilaj tehnologic în industria alimentară Vol.I
Autori: 
Grigore Ganea, Gheorghe Gorea, Dorel Cojoc, Mircea Bernic
Nr. pagini: 
352
Pret: 
43.6 RON (include TVA)

Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere

Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti. In aceasta carte gasiti: informatii de baza pentru prelucrarea laptelui,multe exemple practice cu indicatii pas cu pas,retete clasice si de specialitati.

Autori: 
Elisabeth Mayer
Pret: 
9 RON (include TVA)
©Copyright TEHNO FOOD 2024