CARNEXPO 2013 - Targ international dedicat procesatorilor din industria carnii

CARNEXPO 2013 - Targ international dedicat procesatorilor din industria carnii
CARNEXPO 2013 - Targ recomandat de Tehno Food Com Serv srl - furnizor de echipamente de lucru si protectie, cutite si masate profesionale, consumabile si accesorii, masini si utilaje pentru industria procesarii carnii.
Targul International CARNEXPO 2013 – targ aflat la a doua editie, dedicat specialistilor din industria procesarii carnii -  isi va deschide portile in perioada 23 - 26 octombrie 2013 la Bucuresti, fiind un bun prilej pentru ca fiecare participant sa descopere cele mai bune idei, sugestii si evolutii pentru inceperea, extinderea sau modernizarea business-ului din industria carnii.
Pentru cei care nu au participat deja la prima editie CARNEXPO 2011 - care s-a dovedit a fi un succes necontestat si demult asteptat de intreaga industrie a procesarii carnii - este timpul sa va rezervati din timp locuri la intalnirea eveniment din toamna. Experienta acumulata de organizatori la prima editie precum si noua locatie aleasa in cadrul complexului expozitional EXPOROM - zona pod centura Pantelimon - sunt atuuri care garanteaza o buna desfasurare si participare la CARNEXPO 2013.
Producatori si procesatori de carne si produse din carne, furnizori de input-uri pentru aceasta industrie - fie ei mari, medii sau mici - au sansa unica de a-si face cunoscute activitatea si produsele intr-un mediu profesionist. 
CARNEXPO 2013 va oferi specialistilor din tara si din strainatate oportunitatea de a se intalni cu furnizorii si partenerii din industrie, pentru a se cunoaste si discuta aspecte privind dezvoltarea afacerilor acestora si cum pot deveni mai competitivi pe o piata a carnii in curs de globalizare.
Acestea sunt doar cateva dintre principalele motive pentru ca dumneavoastra sa va regasiti printre expozantii CARNEXPO si sa participati la o serie intreaga de conferinte, seminarii, workshop-uri alaturi de specialisti recunoscuti din industria romaneasca precum: producatori, importatori, distribuitori de carne si preparate din carne, crescatori de animale, asociatii si patronate din domeniu, lanturi de magazine, furnizori de materii prime, aditivi, condimente, echipamente si utilaje si nu in ultimul rand reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Camerelor de Comert si Industrie, ambasadelor, mass-media.
Tehno Food recomanda CARNEXPO 2013.
 
Perioada: 
23 - 26 Octombrie 2013
©Copyright TEHNO FOOD 2024