Aparat manual pentru frigarui
Aparatul pentru frigarui are aspectul unei cutii dreptunghiulare din inox cu dimensiunile exterioare de 300x210xH210 mm. Acest aparat permite obtinerea simultana a 54 de frigarui cu margini perfect drepte,taiate la 90 grade. Feliile de carne se aseaza alternativ unele peste altele dupa dorinta si creativitatea operatorului (pot fi bucati de carne de porc,pasare,vita,legume,fructe,slanina,sunca,paine etc.).Cand cutia din inox se umple, se preseaza carnea cu capacul superior din HDPE, se introduc betele din bambus de 20 sau 25 cm lungime dupa ce in prealabil carnea a fost strapunsa cu un ac din inox prin gaurile din capac.Dupa introducerea betelor de bambus,se scoate capacul superior si se taie carnea prin fantele verticale din peretii laterali, cu ajutorul unui cutit cu lama lunga si ingusta. Dupa taierea carnii,se scoate cutia din inox (practic peretii laterali pentru ca fundul din HDPE este detasabil). Aparatul pentru frigarui este ideal pentru magazine de carne,macelarii si carmangerii,restaurante,bucatarii si firme de catering sau pentru orice gospodarie. Latimea frigaruilor este de 25 mm (in sectiune acestea sunt patrate).
Produse Recomandate
Vizitati noile site-uri Tehno Food
Ultimele Articole
Carti Recomandate
Tehno Food Newsletter
Stai la curent cu toate noutatile si ofertele noastre! Aboneaza-te la newsletter-ul TEHNO FOOD!