Carnati,salamuri si lebar

Carnati,salamuri si lebar

Continut:

Cap. I. Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
Cap. II. Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Cap. III. Bruhwurst (carnati opariti)
Cap. VI. Retete de Bratwursti opariti
Cap. V. Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Cap. VI. Dauerwurst si Rohwurst
Cap. VII. Retete de Rohwurst
Cap. VIII. Blutwursti si Rotwurst
Cap. IX. Retete de Blutwursti si Rotwurst
Cap. X. Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Cap. XI. Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Cap. XII. Sulzwurst (toba si piftie)
Cap. XIII. Reteta de Sulzwurst
Cap. XIV. Pastete, pate si rulada
Cap. XV. Retete de Pastete
Cap. XVI. Calculul costurilor

Autori: 
Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Nr. pagini: 
142
Editura: 
MAST
Pret: 
15 RON (include TVA)
©Copyright TEHNO FOOD 2024